Stichting Vrienden van Boba

Of je nu cliënt of vrijwilliger bent, in onze filosofie ben je samen verantwoordelijk voor de kwaliteit van het contact. De vrijwilliger (medewerker informele zorg) biedt zijn/haar diensten aan om iets te betekenen voor een ander. Ook kan de cliënt de rol van 'medewerker informele zorg' op zich nemen in situaties waar hij/zij wat voor een ander kan betekenen. Wat je in de aanbieding hebt is dus jezelf als betekenisvol contact. Of je nu de rol hebt van cliënt of die van vrijwilliger.

Als cliënt van Boba Levensloopbegeleiding bepaal je met je levensloopcoach waar een 'medewerker informele zorg' iets kan toevoegen aan je leven of dat je iets voor een ander kunt betekenen als vrijwilliger. Samen kijk je wie en wat het beste bij past. Hiervoor wordt De Marktplaats gemaakt. Op De Marktplaats wordt een match gemaakt tussen het aanbod van de cliënt en de vrijwilliger. 

Wil je vissen of biljarten? Zet je klus op de marktplaats van de website www.vriendenvanboba.nl. Vrijwilligers zetten hun aanbod ook op de marktplaats van de website www.vriendenvanboba.nl. Als er een match is maak je misschien volgende week al een eerste afspraak. De marktplaats van de website www.vriendenvanboba.nl is ook toegankelijk voor mantelzorgers.

Voor cliënten en mantelzorgers worden contactavonden georganiseerd. De avond wordt geopend er is wat te eten en te drinken en iemand houdt een praatje. De nadruk ligt op gezelligheid en ontmoeting. Mogelijk ontstaan er vriendschappen waar je wat aan hebt in het dagelijks leven. Tot slot spreken we een volgende bijeenkomst af.

In samenspraak met cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers past VVB haar aanbod aan. Voor de werving van nieuwe vrijwilligers en sponsoren doen we een beroep op iedereen die bij VVB betrokken is