MEE

 

Bedienen van gemeenten én focus op primair proces

MEE mobiliseert de kwaliteiten en kracht van mensen met een beperking, die van de sociale omgeving, vrijwilligers en (algemene) voorzieningen. Dit doen we in toenemende mate in nauwe samenwerking met anderen via gebiedsgebonden teams en in opdracht van gemeenten. Het nieuwe krachtenveld dat nu ontstaat verlangt afstemming van onze organisatie hierop. We hebben daarom maatregelen genomen en de focus, zonder compromissen, gericht op het primair proces enerzijds en het bedienen van gemeenten als onze opdrachtgevers anderzijds.

Yvonne Zuidgeest

Rijswijk, Delft, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Maassluis

“Als accountmanager van MEE Zuid-Holland Noord heb ik eerder op ambtelijk dan wel bestuurlijk niveau wellicht al kennis met u mogen maken. Uit die periode stammen de samenwerkingsovereenkomsten die met de gemeenten in het werkgebied van MEE ZHN zijn afgesloten. De laatste jaren combineerde ik die functie met het managen van onze afdeling Communicatie, Marketing en Accountmanagement (CMA). 

Margo van Rheenen

Den Haag

“Sinds 2013 ben ik dienst van MEE Zuid-Holland Noord, als manager dienstverlening in de regio Leiden en omgeving. Daarvoor ben ik geruime tijd werkzaam geweest binnen de overheid en het welzijnswerk, waarbij het vervlechten van zorg en welzijn een belangrijke taak was. Vanaf 1 november is mijn werkgebied verlegd naar Den Haag, waar zowel de cliëntondersteuning van MEE als vrijetijdsbesteding en vrijwillige thuishulp (VTV) mijn aandacht gaan krijgen. 

Conny Ruessink

Leiden, Oegstgeest, Katwijk, Leiderdorp, Zoeterwoude

“Samenleven in diversiteit, en de mogelijkheid voor iedereen om de eigen talenten te ontwikkelen, is voor mij altijd heel gewoon geweest. Daarin ben ik te herkennen als kind van een familie met een deel van de roots in voormalig Nederlands-Indië. Mensen ondersteunen zodat zij mee kunnen doen in de samenleving is uiteindelijk ook een rode draad in mijn werk geworden.

Monique de Graaf - Rakemann

Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Hillegom, Teylingen, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem

Van origine ben ik verpleegkundige en in de ziekenhuiswereld ben ik daarna het management in gerold. Na de geboorte van onze dochter heb ik het ziekenhuis verruild voor de thuiszorg en vervolgens ben ik bij Stichting Boog (de organisatie voor het opbouwwerk in Den Haag) aan de slag gegaan. Als laatste in de functie van directeur waarbij ik de fusie met Xtra Welzijn heb begeleid. Ik begeef me graag in het maatschappelijke veld.

Jos van Adrichem

Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp

“Sinds oktober 2010 ben ik werkzaam voor MEE Zuid Holland Noord. In eerste instantie als teamleider van het Schoolmaatschappelijk werk voor het gehele werkgebied van MEE ZHN. In januari 2011 is de stichting +Support opgericht, onder het bestuur van MEE ZHN. +Support biedt, vanuit haar kennis van verstandelijke, psychische en lichamelijke beperkingen, professionele ambulante ondersteuning aan (kwetsbare) individuen en gezinnen.